2012. december 9., vasárnap

A nyarunkról

Szóval elég rossz volt, hogy Ati nem tudott velünk tartani, de anyu kijött előtte, hogy segítsen a hazautazásban. :) Több mint egy hónapot töltöttünk otthon, ami nagyon jól sikerült. Végig jó időnk volt, sőt a csajok néha nehezen bírtàk a 38-40 fokokat. Bár nekik volt a legkönnyebb, mert ők még a kertben is tudtak medencézni. Élvezték, hogy sokat voltak kint a kertben, játszottak, esténként mentünk kutyát sétàltatni a Mamival, meg halakat és a pávákat etetni. Szalonnát sütöttünk, és rengeteg egyéb szuper dologban volt részünk. Kétszer is jártunk az állatkertben, egyszer a Jutka mamiékkal Veszprémben, majd Helga mamival Győrben. Nagyon tetszett nekik, sok élmènnyel gazdagodtak. Mikor Jutka mamiéknál aludtunk, volt szerencséjük látni amint a tojásból kikelnek a kiskacsák. :) Hú, még felsorolni is sok, hogy mennyi-mennyi èlmény volt. Szuper nap volt az is, mikor majdnem a teljes család összegyűlt, hogy megünnepeljük anyuék házassági évfordulóját. Először Esztergomba mentünk mindannyian, ahol a Bazilikában egy mise keretén belül tettek újra fogadalmat, majd pedig visszaérkezve Mórra egy kerti party keretén belül ünnepelt a család egy pár baráttal.
Július végéigaradtunk otthon, aztán Jutka mama segítségével Utaztunk haza. Ő 3 hétig maradt míg nem kezdődött az iskolám. Most összefoglaló gyanánt próbálok még pár kèpet tenni a nyárról.


















1 megjegyzés:

  1. De édesek a képek, igaziak!!!! Igazi-igazi gyerek-élmények :) Kert a mamával, kiskacsa, bödönös pancsi, papás munkálatok, kukoricaevés pucéran, istenem...! :) Egyik képen majdnem sírtam,de megálltam nagynehezen, hogy ne tegyem. Amelyiken a mamival a kertben... hát, hirtelen én is a nagymamámmal éreztem magam, kicsiként... Már nincs köztünk 99-től-. A hiánya örökre fájni fog.

    Gyönyörű nyaratok volt :)

    VálaszTörlés