2011. június 16., csütörtök

Elmardásaim

Hú, már nem is kevéssel vagyok elmaradva! :) "Csekély" 12 nappal ha jól számolom! De igazán mozgalmas napok állnak mögöttünk, ezért sem volt időm túlzottan írni.
5-én, vaásrnap délután ismét vendégségbe voltunk hivatalosak szintén egy nagyon kedves magya párhoz. Az idő ismét kedvező volt, így egy fantasztikus sétát tettünk az erdőben, ami ott van tőlük nem messze. Majd miután éhesen visszaérkeztünk a lakásukhoz a 2 kilóméteres gyalogtúra, és némi játszóterezés után, remek finom vacsorát katunk a házigazdáktól. Majd még sütiztünk, teáztunk, beszélgettünk, és amikor már igencsak elérkezett a lányok fürdetési ideje, akkor hazakocsikáztunk, és nyugovóra tértünk. Sajnos estére Alexa lázas lett, de nem gyanakodtunk semmire.
Másnap, és egyben az utolsó munkaszüneti napon mi vártunk vendégeket. Már délelőtt megérkeztek Lindáék. Gyerkőcök már az első pillanattól kezdve jól eljátszottak egymással. Ebédre borsólevest készítettem, és krumplipürével töltött sült palacsintát póréhagyma mártással. Miután jól belaktunk, gyerekekkel és Lindával lementem a játszótérre, hadd futkározzanak egyet. Igenám, de olyannyira fülledt, meleg idő volt, hogy egy óra elteltével jöttünk is fel inkább. De a délután hátralevő része így is gyorsan telt el. Lizy kihagyta az alvást, így este időben jött el a vacsora és a fürdetés-alvás ideje.
Éjjel nagyon-nagyon belázasodott Alexa, de egyéb tünete újfent nem volt.
Ellenben másnapra tiszta kiütés lett. Először azt hittük, hogy bárányhimlő. De nekem másik tippem a 3 napos láz nevű vírus volt, csak nekem úgy rémlett, az magasabb lázzal jár.
Kedden este érkeztek hozzánk apuék. Fuvarba jött, és itt aludt meg nálunk Mikivel. Hozott rengeteg mindent, amit egyik mama, másik mama pakolt nekünk.
Másnap azonban már indulniuk is kellett vissza. Innen fél 1-kor indultak el, fél 3-kor már jött az sms, hogy "A héten még találkozunk" (feladó apu). :) Nagyon örültünk neki, hogy a hétévén újra jön. Most azonban a fuvarozó társa nem ért rá, így a másik papával érkezett vasárnap délelőtt! :)
Folyt.köv. holnap! :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése